Εταιρεία καθαρισμού πολυκατοικιών / εταιρειών από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε τιμές προσφοράς!!!

Καθαρισμός Πολυκατοικίας από 40 €

Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της πολυκατοικίας,και όλους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου σας, με τους μόνιμους, έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι αποτελεσματικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, αδιάκοπα και για τους 12 μήνες τον χρόνο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

Μάθε Περισσότερα

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Με απόλυτη δέσμευση για άριστες υπηρεσίες καθαρισμού.και στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς, με την οργάνωση και την εμπειρία μας,σας εγγυόμαστε ένα άρτιο αποτέλεσμα καθαριότητας στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο μικρός ή μεγάλος είναι. Και φυσικά οποιονδήποτε εργασιακό χώρο, σε συνθήκες και ωράριο που προσαρμόζεται στις δικές ανάγκες με διαθεσιμότητα, όλες τις μέρες της εβδομάδας και του χρόνου.

Μάθε Περισσότερα

Καθαρισμοί Γραφείων (π.χ. 2 φορές την εβδομάδα για 4 ώρες)

Τακτικοί καθαρισμοί γραφείων και επαγγελματικών χώρων για επιχειρήσεις κάθε είδους, σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής Ο συνδυασμός του έμπειρου και απόλυτα αξιόπιστου προσωπικού μας , με τη χρήση των κατάλληλων απορρυπαντικών, και καθαριστικών , και με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς , εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και τη μακροχρόνια συνεργασία. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και η προσφορά μας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα .

Μάθε Περισσότερα