Εταιρεία καθαρισμού πολυκατοικιών / εταιρειών από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε τιμές προσφοράς!!!

Καθαρισμός Πολυκατοικίας από 40 €

Καθαρισμός Πολυκατοικίας από 40 €

Το συνεργείο καθαρισμού dz-cleaning,αναλαμβάνει τον καθαρισμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της πολυκατοικίας,και όλους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου σας, με τους μόνιμους και έμπειρους συνεργάτες μας. Τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, αλλά αποτελεσματικά ώστε να καθαρίζουν με άριστη αποτελεσματικότητα. Γι’ αυτό τον σκοπό ερευνούμε, δοκιμάζουμε, ρωτάμε, ενημερωνόμαστε και βελτιωνόμαστε συνεχώς.Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, ακούραστα και για τους 12 μήνες τον χρόνο στις χαμηλότερες και στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Μάθε Περισσότερα
Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Με απόλυτη δέσμευση για άριστες υπηρεσίες καθαρισμού.και στις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς, με την οργάνωση και την εμπειρία μας,σας εγγυόμαστε ένα άρτιο αποτέλεσμα καθαριότητας στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο μικρός ή μεγάλος είναι. Και φυσικά οποιονδήποτε εργασιακό χώρο, σε ωράρια και ημέρες που προσαρμόζεται και εξυπηρετεί τις δικές ανάγκες με διαθεσιμότητα, όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας και του χρόνου.

Μάθε Περισσότερα
Καθαρισμοί Γραφείων  (π.χ. 2 φορές την εβδομάδα για 4 ώρες)

Καθαρισμοί Γραφείων (π.χ. 2 φορές την εβδομάδα για 4 ώρες)

Τακτικοί καθαρισμοί γραφείων και επαγγελματικών χώρων για επιχειρήσεις κάθε είδους, σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής,σε όλη την Αθήνα. Ο συνδυασμός του έμπειρου και απόλυτα αξιόπιστου προσωπικού μας , με τη χρήση των κατάλληλων απορρυπαντικών, και καθαριστικών , και με τις οικονομικότερες τιμές της αγοράς , εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και τη μακροχρόνια συνεργασία. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και η προσφορά μας θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα .

Μάθε Περισσότερα